Sweetness in your speech talent in your mind love in your heart peace in your eyes strength in your hands & always victory in your life

Friday, February 7, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah


Assalamualaikum wbt.




Tergesa-gesa cik Hadirah buat entry ni cuma sebab nak join GA yang dianjurkan seorang blogger murah hati. Kenapa aku cakap murah hati sebabnya , kalau uolls join GA ni samada menang atau tidak uoll tetap akan dapat hadiah. Alaa suka betul Hadirah. Moh la ramai ramai  kita join sebab harini dah sampai due date dia. Omg harap masih sempat lah ye. Nak jugak kalender cantik yang Sis Azhafizah buat tu. hihi. By the way Hadirah nak ucapkan Happy Birthday kat sis Azhafizah yaa semoga dimurah dan dilipatgandakan rezeki. Amin. 


p/s : sanggup ni tengah - tengah malam menaip untuk GA ni. 

5 comments:

  1. Assalamualaikum..Terima kasih Hadirah sudi join.All the best! Wallpaper dah send via email :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Ya thanks too sis. Okay dira check email :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiqah hamed saya dah pun balas kunjungan dan follow awak. Thank you good luck too :)

      Delete

Kalau rajin komen sikit

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HADIRAH IS A DREAMER NOT A DAYDREAMING PERSON