Sweetness in your speech talent in your mind love in your heart peace in your eyes strength in your hands & always victory in your life

Thursday, March 20, 2014

GIVEAWAY : I LOVE MAKEUP

Assalamualaikum and Hello everyone.



Have you joined this GA yet? If not feel free to click the banner above ok!

KENAPA SAYA SUKA MAKEUP

Makeup/bersolek ni sangat sinonim dengan kita kaum wanita kan? Semua perempuan nak nampak cantik. Just like me. I do love make up. Barang makeup yang wajib ada dalam bag aku mestilah compact powder, lipstick , eyeliner , blusher etc. Disebabkan usia aku yang dah masuk dewasa ni, so keinginan nak nampak cantik tu mesti la datang. Sejak dari umur 7 tahun pun aku dah mula tahu pasal make up ni maklumlah 'dorongan ibu' hehe.
Dengan makeup aku rasa aku lebih berkeyakinan kalau nak keluar rumah. Takda la kusam je muka kan. Cukuplah sekadar beri sentuhan ringkas pada wajah janji tak nampak pucat. Make up ni pun penting bila aku nak hadiri majlis-majlis tertentu. Barulah bangkit dengan top and bottom yang kita pakai. For me, aku selalu makeup dengan mengekalkan sifat natural. Tapi sekarang masih belajar cara nak makeup dengan penampilan yang lebih berani macam menggunakan lipstik warna merah terang :)
Since blogger Ika buat GA I LOVE MAKEUP ni, aku rasa sangat teruja lalu 'menJoin'. Harapan semoga aku boleh menang GA ni insyaallah :)

5 comments:

  1. Hai Dira, thank you join. Gud luck :D

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab join giveaway Ika.:D

    Jangan lupa join giveaway satu lagi. ni untuk free cream kaki merekah n kering. Yang ni hanya komen ja di blog ika

    http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/reviewgiveaway-agnesia-hydra-24-cracked.html

    ReplyDelete
  3. :) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete

Kalau rajin komen sikit

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HADIRAH IS A DREAMER NOT A DAYDREAMING PERSON