Sweetness in your speech talent in your mind love in your heart peace in your eyes strength in your hands & always victory in your life

Tuesday, March 4, 2014

The Superpapaya Giveaway!



Di mulakan dengan Bismillah..

The SuperPapaya Giveaway! 


*Banner credit to AIN*

Antara hadiah yang bakal dimenangi:

Dress & Blouse | Shawl | Pashmina | Vcoa Treenea | Cookies | Notebook | Keychain | Shiseido Mask | Topup | Header & banyak lagi!

Ditaja oleh:

Adda Wellness | Lilly Lolly | Syofia | Butique4u | Farisah Home Delight | JOM Singgah Shoppe | LoveeWhitee | Saljiah Craft | Inner Scarf | 2Paradise's Shop | Dila | Elvee Exclusive Closet | Huda Collections | Ain Aina | Delfirastlye | Hijabzone7 | Azurah | Lolipoppoppop

Due Date: 25.3.2014 (10.00 p.m)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet merupakan online shopping yang menjual barangan wanita yang sangat superb! seperti dress, handbag, shawl dan banyak lagi dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan iaitu sekitar RM 25 - RM 95 sahaja!  Di mana lagi nak dapatkan brangan yang diingini dengan harga yg begitu berpatutan? Mestilah di Elvee Exclusive Closet!



Kepada yang berminat boleh lah terus contact Elvee Exclusive Closet di Facebook.





p/s : Nak menang kena join contest ni ya. Aku pun nak menang jugak :)

10 comments:

  1. Replies
    1. Itulah pasal berkenan sangat, join lah contest ni mana tau ada rezeki awak :)

      Delete
  2. good luck. all the best. hehehe.. :D

    ReplyDelete
  3. Congrats!
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/senarai-pemenang-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, saya pun sampai terlupa pasal GA ni, alhamdulillah rezeki :)

      Delete

Kalau rajin komen sikit

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HADIRAH IS A DREAMER NOT A DAYDREAMING PERSON